محسن
محسن همایونی

طراحی، پیاده‌سازی، مدیریت و راه اندازی سازمان‌ یا واحد فروش مشاور، مدرس و توسعه دهنده کسب و کار مشاور و مدرس فروش و بازاریابی دارای مدرک MBA (فوق لیسانس اجرایی) در زمینه تبلیغات و بازاریابی دارای مدرک DBA (دکترای اجرایی) در زمینه مدیریت، توسعه و بهبود کسب و کار عضو رسمی انجمن راهبردی ایران عضو رسمی باشگاه مدیران ایران عضو رسمی کمیسیون بهبود و توسعه‌ی کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان
همین حالا با من تماس بگیرید.

ورود | ثبت نام
صفحه اصلی | دانلودها | آموزش مجازی | فایل‌های صوتی آموزشی | فایل صوتی چگونه یک مذاکره حرفه‌ای داشته باشم؟ - قسمت دوم

فایل صوتی چگونه یک مذاکره حرفه‌ای داشته باشم؟ - قسمت دوم


مبلغ قابل پرداخت: رایگان

برای دانلود وارد شوید

چگونه یک مذاکره حرفه‌ای داشته باشم؟ - قسمت دوم

در این مجموعه فایل به راهکارها و روش‌های عملی و کاربردی  در زمینه مذاکره و چگونگی انجام یک مذاکره حرفه‌ای پرداخته شده است.

این فایل از مجموعه فایل‌های صوتی با موضوع مذاکره تحت عنوان «فایل صوتی چگونه یک مذاکره حرفه‌ای داشته باشم؟» دراین سایت قرار داده شده است.

درقسمت دوم «فایل صوتی چگونه یک مذاکره حرفه‌ای داشته باشم؟» به مسئله رفتارهای نادرست در مذاکره باخود اشاره شده است می‌پردازیم که این مبحث توسط استاد محمدرضا شعبانعلی تدریس شده که به صورت رایگان درسایت ایشان منتشر شده است.

رفتارهای نادرست در مذاکره دام‌هایی هستند که ممکن است هر فرد در مذاکره باخود درگیر آن شود.  

و پٌلیکمن بر این تصور است که انسان‌ها 7 پایه احساس دارند:

1_ ترس 2_ نفرت 3_ تحقیر 4_ غم 5_ شادی 6_ خشم 7_تعجب

که از این 7 عدد احساس فقط 5 موردش منفی است  1 مورد خنثی و فقط  1 مورد شادی ست.

ما باید خیلی تمرین داشته باشیم که به جای اینکه منفی فکرکنیم مثبت اندیش باشیم.

رفتارهای غلط در مذاکره باخود :

1_ تمرکز بر روی نکات منفی بدون توجه به راه حل

ما برای تغییر حال روحی خودمان از کلمات استفاده می‌کنیم یک سری اشتباهات عمومی ما توی حرف زدن با خودمان داریم که مدام منفی بافی می‌کنیم و فضای ذهنمان را پر از کلمات منفی قرارمی‌دهیم وما باید سعی کنیم راه حل محور باشیم نه اینکه مشکل محور باشیم و باید همیشه نیمه پرلیوان راببینیم که متاسفانه بسیاری از افراد اینگونه نیستند و فقط نکات منفی را مد نظر خود قرار می‌دهند.

2_ قضاوت های کلی وتامین دادن

مذاکره کننده حق ندارد کلمات را به سمت و سوی منفی تامین دهد و اگر در چند مذاکره قبلی خود با شکست مواجه شده است دلیلی باشد که این بارهم به شکست می‌خورد .

3_ پیشگویی کردن چه مثبت و چه منفی

دیگر اشتباهات ما در مذاکرات با خودمان پیشگویی کردن است که مدام با خود تکرار می‌کنیم که من می‌دانم باز هم نمی‌شود یا من می‌دانم این مشتری هم قبول نمی‌کند یا حتی مثبت هم اشتباه است، اینکه من اطمینان دارم این مشتری من می‌شود وقرارداد بسته می‌شود وپیشگویی خطرناک است.

4_ برخوردهای احساسی

در مذاکرات باید خیلی مواظب احساساتمان باشیم که مارا به سمت قضاوت‌های سیاه و سفید نبرد که همه‌ی آدم‌ها یا خوبِ خوب یا بد می‌شوند ، در حالی که منطق به ما یاد می‌دهد آدم‌ها خاکستری هستند احساسات نباید در مذاکره ما را بیش از حد سخت کند که نتوانیم امتیاز بدهیم یا اینکه بیش از حد نرم کند که بعد از امتیاز دادن پشیمان شویم. 

5_ مقصریابی 

یکی از ایرادهای دیگر که ما در مذاکرات داریم مقصریابی هست که در مشکلات و اتفاقات ما سریع دنبال مقصر می‌گردیم که مثلا مدیر من امروز از جلوی من رد شد و جواب سلام من را نداد به جای اینکه من دنبال مقصر بگردم باید دنبال راه حل باشم.

6_ بزرگنمایی

یکی دیگر از عادت‌های منفی ما در مذاکره باخود بزرگنمایی هست که اگر اتفاقی بیفتد مدام با خود می‌گوییم: امروز روز من نیست به جای اینکه باخود بگوییم من باید امروز بیشتر دقت کنم.

7_ بایدها و نبایدها

باید و نباید هم مشکلات در مذاکره هستند که بسیار خطرناک است و ما در مذاکره به جای اینکه بایدها و نبایدها را بگوییم باید تلاش کنیم .

8_برچسب گذاری:

برچسب گذاری هم بسیار واژه‌ای ناپسندیده است که ما برای هرکسی در ذهن خود امکان دارد یک برچسب انتخاب کنیم.

 

برگرفته ازسایت استاد شعبانعلی

امیداست که «فایل صوتی چگونه یک مذاکره حرفه ای داشته باشیم؟» در این مسیر راهگشا باشد.